Onze partners

Champignonkwekerij Jacobs gaat voor de beste kwaliteit champignons. Dit kunnen wij niet alleen. Daarom werken wij samen met partners, die net als wij hard werken voor onze producten. In onderstaande lijst staan onze betrouwbare partners.

Logo Jacobs2Jacobs

Jacobs2Jacobs Service BV

Jacobs2Jacobs Service B.V. is een bedrijf dat onderhoud, services en reparaties verricht aan technische installaties en machines. Dit bedrijf is een samenwerking tussen Champignonkwekerij Jacobs B.V. te Kessel en Jacobs Champignons B.V. in America.

Logo Jacobs champignons America

Jacobs Champignons BV America

Jacobs Champignons BV in America is een moderne kwekerij dat gespecialiseerd is in de teelt van machinale champignons voor de verwerkende industrie.

Walkro

Walkro met vestigingen in België, Duitsland en Nederland is één van de grooste champignoncompostproducten ter wereld. Mest is een belangrijke grondstof om goede champignons te kweken. Walkro levert ons die kwaliteit. Het bedrijf verzorgt daarnaast het transport van champignonmest naar Champignonkwekerij Jacobs in Kessel.

Okéchamp / Lutèce

De verse champignons van Champignonkwekerij Jacobs worden verwerkt in de producten van Lutèce, een productgroep van Okéchamp. Onze champignons zijn onder andere verkrijgbaar in blik, in een glazen pot en plastic zakken. De lijnen met Okéchamp zijn kort, waardoor onze champignons altijd zo vers mogelijk bij de verwerker aankomen.

Kekkilä BVB

Kekkilä BVB is expert als het gaat om het produceren en leveren van substraten voor de champignonteelt. Champignonkwekerij Jacobs maakt al jaren gebruik van de dekaarde, die geproduceerd en geleverd wordt door BVB, als basis voor het kweken van champignons. Kekkilä BVB is een in Nederland gevestigd bedrijf en levert wereldwijd.

Logo Mercuur Smart Logistics Venlo

Mercuur Smart Logistics

Transportbedrijf Mercuur uit Venlo zorgt ervoor dat de champignons in korte tijd geleverd worden bij Lutèce. Er mogen namelijk maar twee uur tussen de oogst en het conserveren van de champignons verstrijken. Mercuur denkt goed met ons mee en Jacobs denkt met hun mee. We werken altijd met dezelfde chauffeurs voor een optimaal contact.

Logo Hofmans Champost logistiek

Hofmans

Hofmans is specialist in champost logistiek en is onderdeel van de Emons Group in Milsbeek. Champost is voor Champignonkwekerij Jacobs een afvalproduct, maar de champost kan gebruikt worden als organische bodemverbeteraar. Hofmans zorgt dat de champost die overblijft na de champingnonteelt afgevoerd wordt.

Christiaens Group logo

Christiaens Group

Christiaens Group is de wereldleider in het leveren van machines voor de champignonindustrie. Het bedrijf uit Horst is in 1971 opgericht en is inmiddels een gevestigde naam in de champignonwereld. Champignonkwekerij Jacobs maakt al jaren met succes gebruik van de geavanceerde machines van Christiaens Group.

Logo Mertens Groep

Mertens Groep

Mertens Groep is een toeleverancier voor agro, tuinretail, groen en workwear met vestigingen in Horst, Ijsselmuiden, Someren en Naaldwijk. Ze zijn een betrokken en vertrouwde parter met grote kennis van zaken.

Logo Verbruggen mechanisatie

Verbruggen Mechanisatie

Verbruggen Mechanisatie is gevestigd in Erp en is onze partner in het leveren van champignon verwerkingsmachines, zoals onder andere champignonlijnen en een sorteermachine. Ze hebben uitstekend met ons meegedacht om de meest ideale werkomgeving te creëren.

Logo van den top machinebouw

Van den Top Machinebouw

Van den Top Machinebouw in Barneveld is producent van onder andere champignon-oogstmachines en -oogstafvoersystemen in diverse uitvoeringen. Van den Top Machinebouw levert met vernieuwende producten een bijdrage aan een nieuwe en efficiënte manier van champignon oogsten.

Limbraco

Limbraco BV, gevestigd in Horst, heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovaties voor de gehele champignonsector, van klimaat tot oogst. De machines die Limbraco heeft geleverd, optimaliseren onze oogst -en rooiprocessen.